Wednesday, January 26, 2011

thanks.muah2......

asalammualaikum.....

Internet dekat umah 2,3 ari ni x ok laa....sedey btull...

tp happy sgt td bila buka blog dah da 51 follower....ADA PENINGKATAN TUE..hehe

bilaa tgk hilang semua letih...hilang semua sedih2....

oh!..thanks yaa semuaaaa......

yg paling penting follower ke 50.....

taraaaaaaa..........sape yea...hehe...

APE LG ENTRY KALI NI SPECIAL BUAT FOLLOWER KE 50....

pemenangnya adalah..........INTAN.......comel orgya..hehe

klik cinie klu nak tawu dgn lebih lanjut tntg gadis bertuah nie....

http://bilagadisbercerita.blogspot.com/



header dya pon cantikk..alahaii..bila la nk dapat header macam tue.......

papepon...thanks yea...sbb sudi follow....MMG BERTUAH LAH!!!..

hehe....ENTRY SPECIAL je yg dapat diberiii....almaklumlaa...BUDAK BARU BLAJAR BERBLOG...

skali lagi.THANKS YEAAAAA..........mari terjah blog INTAN ramai2....

special kiss 4 u....MMMMMMMMMMMMMMUUUUUUUUUAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH.........http://www.emocutez.com

ops...lupeee...intan nk tawu tajuk lagu ni kan...lagu.....sedap ke????...

owh...thanks..hehe....lagu tema ehem2..hehe..ok x??..

lagu INDONESIA.....EREN FEAT ROMI...pelengkap hidupku....

1 comment:

BilaGadisBercerita said...

hi awak! thanks sbb wat en3 ni :) kalau nak header 2 awak boleh pm saya di facebook atau emailkan kat saya.. kalau nak tahu lebih lanjut.. sila bukak etry yg bertajuk 15 tempahan header secara percuma.. saya dh link kat kat side bar di blog saya .. :)