Sunday, February 13, 2011

contest: comelnye berbaju kurung!!

First time dlm sejarah berBLOGGING......azie join CONTEST.....fuhh!!...Contest kali ni mmg agak lain dr yg lain...so, trus berMINAT nk JOIN....hehe...

contest:"comelnye berbaju kurung"
contest ni dianjurkan oleh sahabat bloggingku cik ct

thanks to popolita sbb dah TAG azie utk contest nie......hihihi.....



nak tawu lebih lanjut tntg banner atas yg korang tgk tue....tntng contest ni or korang tingin nak join skali coz tarikh nye masih blom luput...tarikh tutp 20 feb..masih sempat lagi klu korang nk join....nak tawu klik cini..contest comelnye berbaju kurung..


kak ct tanye : Kenapa korang rasa perempuan pakai baju kurung itu comel?

Jawapan azie: Sbb berbaju kurung memang indah...ayu...cantik..and menawan...
klu cite tentang berbaju kurung memang banyak cite manis dlm hidup azie...yang paling sweetnye...azie an si dia mula jatuh cinta bila si dia first tengok pic azie berbaju kurung.... :)



pic ni walaupon x cantik....tp nk letak jugak....b'coz pic ni yang memberi BERIBU MAKNA....alahaiii..."comelnye berbaju kurung"....make "FIRST LOVE"...

soalan kak ct ke 2 : Pendapat tentang baju kurung??

Bagi azie bila kita berbaju kurung kita lebih rasa selamat....SELAMAT??....selamat dr pandangan orang lain....sbb baju kurung x jarang and x menampakkan susuk badan...so, ianya slamat dr menaikkan nafsu org lain...hihi....selain tu baju kurung adalah baju yang paling sesuai utk kemana2...contohnya ke kelas..ke tempat kerja or waktu nk pegi interview....SELAMAT...!!!...kan3..
Yang paling penting bila berbaju kurung kita nampak SWEET sangat.....hehe...tu jer pendapat azie....

hemm...azie nak tag untuk:..

1) kak yong
2) intan
3) kak husna
4) mira
5) maria

huh....!..abis dah..alahaiii....ketaq jugak...nak tulis ape la.kan3....
tp ape yang di tulis di atas....adalah BENAR..IKHLAS dari haty..bukannya REKAAN SEMATA-MATA....hihi...

HARAP DAPAT MENARIK MINAT CIK CT..HEHE

5 comments:

wida said...

good luck..menarik contest ni. kalau rajin leh join:)

azie ismail said...

menarik kan....so, jom la join.....masih terbuka lagii....

Siti Khadijah said...

good luck...:)..comei sgt..:)

azie ismail said...

amboiii....kak ct dah kata comeii....da REZEKI NK MENANG la tu.......haha

atikNAOshi said...

saya da folo!!tq !