Monday, September 19, 2011

haishhhh.........2.52 pm....waktu2 genting bg student2 melepakkan...memanjakan diri diatas tilam.....hihihi... sebelom tdo kitaaaaa.........
alkisah semuanya bermula pagi tadiiii.......waktu sesi pembelajaran mula........aishhhh...skema pulakk.... selepas cuti 4 bulan yg terAMAT lama tu...apa yang dah jadi dgn aku???.....fuh!!!!....dasyat....
MENGANTUKK....................!! tdo seolah2 x pnah ckup.....haishhhh!!
yang paling penting skali..........makin...makin....and berTAMBAH jadi pemalas........ ada 1 blogger syorkan agar......... 1) bawak gula2 pegi claz...
2) bawa air masak.....sbb otak kita mengandungi 80% air. kita rasa mngantuk sebab oksigen kurang ke otak, walaupun hidung kita tak henti henti bernafas. bila minum air, bendalir dalam badan akan seimbang. ini akan mengurangkan rasa ngantuk. 3) klu mengantuk sangat pegi basuh muka (haishhhh hilang semua bedak2..)..hihi
4) melihat objek @ benda berwarna HIJAU...
5) klu x tahan sgt tido je laaaaaaa....tp jgn lama2 pulak...5-10 minit cukup la....kan3.. :)
ok abisssssssss.................................3.10 PM masa utk tdoooooooooooooooooooooooooooooo.......................

2 comments:

aisyah_syahirah said...

terbaikkk r..oklah lagi klu mengantuk je, takut tercampur dengan brain yang berkarat..jawabnye..fail la student macam tu..
btw, moga berjaya melawan mengantuk pada masa akan datang, hehe..

azie ismail said...

hehehhe.......thanks aisyah....tu lah nk kena lawan ni...............jahatnya ngantok tu.......kcu org..hihi