Sunday, December 25, 2011

Al-kisah tntg sebuah TRAINING PROGRAM...

sakit kepala klu ingtkn AL-KISAH SI TRAINING PROGRAM NI.....

biasa laa...hujung2 sem ni kan.....semua kita kena wat.....nt dah keja senang...

TRAINING PROGRAM NI....kami dah ditetapkan utk buat kepada staff2 UiTM.....x kira la staff bhg mn pon....KESELAMATAN KE??..HEA KEEE?...HEP KEEE??....apa2 je lahhh...jnji STAFF...

bukan senang nk wat training program ni.....TEAM MEMBERS mmg kena KUAT n BEKERJASAMA...klu x...hurmmmm...hampeh laaaaaaa.....

tajuk utk trining kami ialah ETIKA KERJA BERORGANISASI:MEMBINA JATI DIRI DALAM REALITI (skemanya cara aku)..hihi

training kami ni punyalahh byk dugaan :::::

1) PROPOSAL DI CURIKKK.....
2) EVENT DITUKAR2....
3) STAFF PON DICURIKK...

malah disaat berlangsungnya TRAINING PROGRAM tu pon still ada dugaan...

sblum tu kami buat training ala2 BICARA SISWA....Jemputan dya...

hurmmmm.....Y.B Dato’ Nasaruddin Bin Hashim (ADUN BOTA) dengan C/P Inspektor NorAzman Bin Paimin (KELASSS TUUEE...)

pagi berlangsung tu Dato' Nasaruddin terpksa dtg lewat...alahaiiii mmg xda p'sediaan lgsung...mmg kena marah la masa tuu...hihi...dugaan2...

tpi lepas tu semuanya berjalan dengan SANGAT LANCAR.....

TAPIIIIII...............

sehari lepas training tu ada 1 SALAH FAHAM...

pihak HEA ckp trining kami belom diluluskan PADAHALLLL dah dirasmikan pon oleh Dr Hajah Ramnah Abd. Thani siapkan panel jemputan ADUN BOTA tu....hahha...LAWAK BETUL....

HANYA SALAH FAHAM JEEEEEEEEE......

miss ckp training kami adalah TRAINING YG TERBAEKKKKKKK....HIHI....YAKA???...PERSOALAN DI SITU YA...HIHIHI


maii la kita layannn.....ZASSSSS.........














cun kan semuaaaaaa.....ada byk lagi pic...tp takot berat plak BLOG aku ni haaa...

layan hat ni cukup dah la kot nooo..

awat semua nmpk HITAM JA.....HAHHA

SEBAB...

SEBABB....

SEBABBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB


TEMA HITAM...APALAAAAAAA.....HEHHE

No comments: