Tuesday, January 17, 2012

Makin hari makin ingt kenangan kita bersama....oh!...so sweet

sejak kita berpisah beberapa tahun yang lalu....kita mkin jauh....

masing2 da lost contact...

sehingga...suatu hari....MUKA BUKA merapatkan kembali hubungan kita....

x lama selepas tu.....hatiku semakin gundah dan sedih bila dapat thu...

kau dah berpunya dan bakal mendirikan rumah tangga....

saat tu...aku rasa sedih sbb kita akn kembali berjauhan n mungkin kita sekali lagi akan terputus hubungan...

dlm keadaan yg agak memilukan.....aku kuatkan semangat utk pegi ke Majlis Perkahwinan mu...

saat tu kau seaakan2 tidak sedar akan kehadiranku...(bukan apa tengok dya dah macam

mentara plak....sibuk bebenooo)

hari2 makin hari.....kau makin jauh.....jauh nun di seberang

lautan...KAMEK...KAMEK...KITAK...KITAKKK...hahahaha

ternyata semuanya tidak seperti disangka....wlupon kau sudah berpunya...sudah pon

mendirikan rumahtangga kau masih lagi tulus menyayangiku seperti dahulu...TERIMA KASIHKU
ucapkan KEPADAMU...

Masihkah kau ingt kita penah tido bersama??..

ala.........dekat hostel dulu...tido sm2 statik ja kak tun tdo smpi ke pagii...

apa macam ok x???...boleh jadi penulis novel??..hehhee


ok2...pukul 3 PAGI DA NIEEEEE.....b'4 sleep

(MOOD BERUBAH)

gram bila tngokkk....ni ha.......SERIUS!!....macam main kawen2....

ingt kechik2 dulu.....slalu main kawen2...

terfikir jugak dgn sapa aku selalu kawen dulu???...hahhaa

ngeri la nk ingt....hehhe..(aku mangsa keadaan masa tu...dipaksa kawen)...haha

ok2...smbung!!!....pasangan ni..ce tengokkk......

comelssss.........gram!!..dan2 rasa mcm nk kawen ni....



ehhee...pertama kali nk puji uncle ni....

sbb...kak tun slalu crita yang uncle jeles...alololo...siannya ehh....

kak tun bertuah dapat uncle taw....hari2 kak tun crita pasal uncle...

dik mah rasa uncle tu sangat penyabar....tengok la sanggup blikan FON baru..

cepat2...ucp TRIMA KASEH dkt uncle....dah tu...uncle makan cucur HANGIT!..hahaha

uncle slalu sabar ja....makan cucur BINTANG ciptaan kak tun..rasanya uncle mcm x pnh

merungut pon...



Uncle ni ROMANTIK jugak.....masa nk blikan hadiah....main tulis2 atas tisu....

eehhh....klu dik mah la kan...memang ckup terharu....hehe....

uncleeeee....nk taw x...ada suatu hari tu...

kami bertiga (dik mah, buntit (pa'ah) ngan shida).. ada wat kak tun nangisss.....

masa tu kami nk gurau2 jepppp....tp kami ni biasala....slalu lebih2...hehehe

uncle taw tak masa bila tu???...masa uncle kena mkn nasi love ngan telur ala2 penyu

tu.....wakakakka....uncle taw x...sebenarnya tu simbol ROMANTIK...hikhik



alahaiiii......Alhamdulillah sampai gak kak tun pakaikan...tp kaki x nmpk...mn taw...ginjat keeeeee........heheheh....



ni menci nie.....slalu wat muka comeiii....cmna la uncle x jeles...hahaha

x dinafikan...alahaiii...comel sangat....

NI LAA.....scandal dr skolah....

hyeeeepppppp bukan yg laki tu...yg pompuan tu lahhhh.heeeeeee

kak tun yg comell.....i love u so much...

PESANAN BUAT KAK TUN :

1) jaga diri
2) jgn lupa dik mah tawww
3) da kawen xmow majok2 lagi dah ekkk sian uncle...hikhik
4) upload la lagi pic makan2 tu.....kawan ckp SWEET la....kami yg salah menilai haritu....

PESANAN BUAT UNCLE :

1) jaga scandal azie baik2 kehhh
2) nanti balik semenanjung kita jumpa...uncle ckp nk blnja McD kan??..(memandaii ja)..hehehhee
3) Uncle xmow jeles2 lagi tawww....
4) sabar je la klu kena mkn cucur bintang n nasi lauk penyu tu...hehhee

ahhhhhaaaaaaaiiiiiiii.....

nnt x lama lagi ada org baru dlm hidup dorang....

mungkinkah aku bakal disishkan kembali....

kesedihan menyelubungi...haha...poyossss

KAK TUN....."LOVE U SO MUCH"

ok2...sebelom tdo...tengokk nie....

kuat majok...malas mandi...heheeeeee




picture ni yang buatakan dik mah yakin kak tun ada orang lain...

muahhaha.....x sabar nk tunggu....cepat la masa berlalu ....

nak tengok ANAK MENAKAN SARAWAKIAN nieeeeeeeeeeeeee

nnt kita jumpa taw....ada SURPRISE lagi dekat kg...

baca ni mesti kak tun baru bangun tdo kan....

GOOD MORNING MAMA....kah2...

nantok...tdo dulu keyh...

kengkawan.....apamacam???...mesti tergugat iman kan??....x sabar nk kawen jugak letewwww......

JANGAN GATAL...STUDY BG HABIS DULU.....

PEACE YAWWWWWWWW.......................!

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

1 comment:

jaim san said...

saye datang nie...assalamualaikum...
asa org tak?....ngee..ngeee...