Saturday, April 14, 2012

minggu depan dah start cuti...so, aku dah prepare hadiah untuk pakwe....haii x sabo nk dating

ahhai...hati berbunga-bunga.. (bunga ros, tulip, kekwa, teratai...semua dah rasa ni...kecuali bunga tayar).

betapa tak sabarnya nak jumpa MY PAKWE minggu depan....

buat pertama kalinya azie mohon agar masa dicepatkan...yelaaa.....tak sabar dah nak dating ni haaa.....

aishhh....tengah kutuk-kutuk la tu......tak baik taw....

hakhakhak....muka ni ada pakwe....hak tuiii...... gelek guling-guling laaaa....

pakwe yang dimaksudkan ialah EN ISMAIL B HJ SAID. a.k.a paklang mael

yaahh....he is my lovely dad.....

kebetulan minggu depan balik terkena pulak dengan sambutan kelahiran beliau...

jadi-jadi......aku dah tergedik-gedik p bli hadiah td haaa...

eh... xlupa jugak buat awek abah......hahha..ya...ya....she is my mum....my lovely mum....Puan Noraini Bt Abd Manaf.....a.k.a maklang ani... (gojes kg sg batu)

kebetulan jugak sambutan kelahiran mak....tapi tyme tu maybe dah habis cuti sem....

but don't worry...x da istilah "bias"....hehhee...

seperti mana mak and abah adil dengan anak-anak macam tu jugak lah anak-anak mesti bersifat adil terhadap ibu bapa.....acecey....

nak tengok hadiah apa yang aku gedik2 nak beli tu...

shhh...... special ni...korang-korang semua tengok dulu.....

buat adik...sepupu2...dan orang-orang kampung...jangan tunjuk dengan paklang mael and maklang anie eh....kasi surprise skit....walaupun orang lain da tengok (bajet org baca blog dya)..hahaha



This is for u dad.....acecey.....

yela...jam abah yang besday tahun lepas dah rosak kan....



ehhey...yup2.....for u mum...

masa kuar haritu..nampak mak nak beli...tapi mak batalkan niat kan.....



special for both of you......

hadiah bajet student.......nanti da keja kita up skeet yah....

shh....jangan gitaw sesiapeeeeeeeeeeeeeeee......




tudiaa.....DATO and DATIN nak pi melawat kawasan...hihihihi

No comments: