Sunday, April 8, 2012

nisa kay....... aww...!!

hah.......!....memandai je haku kan.....nisa kay bebagai.....

marah peminat-pemunat dya nanti ha....

nisa??....glamornye nama..... yaaa.....

ada ke retis nama NISA KAY???


entry special slot "SEHARI BERSAMAMU"

kalau tak saboo....klik cini nak tahu sape nisaa.......>>> (nisa)

x-celi nama sebenor hanisah hanif.....(memandai aku letak nama glamor "NISA")

dialah orang yang paling slumber skali dalam kelas aku ni haaa.....

budak kelas cakap apa pon.....dya buat slumbeeeeeeeeeeeerrrrrrrr ja......

bukan budak kelas ja...lecturer cakap pon dya wat biasa jaaaaaa........ baguih2...

yang paling bagus skali....dya x penah bantah bila dipaksa n terpaksa (macam lagu

ukays plak.....)...aiii.....lama beno tak g karoke..test vokal ala2...

siti nur haliza ni haaa........esh!!..minah pot pet start melalut dah...

haaa.....walaupon terpaksa n dipaksa jadi ketua kelas...wakakka...ketua kelas...macam

skolah qendah plak rasa... ketua kelas kami....dya x penah bantah langsung weee...

betapa baguihnya ha.....dari part 1 sampai part 6 tu.......sabo bebeno dya nihh

puji nmpk kann)..

kalau nak cakap kenangan kita bersama......azie rasa part 1 la paling best an.....

ni haa...pic part 1...... muka blur2 lagi masa tu....





sengal gila.......mana satu nisa??....hahhaa.....ce cari yg mn.....

mesti la yang paling comel.....

ok2.....clues dya tudung putih.....

pic one ada 2 gadis bertudung putih.....

pic three ada 3 org gadis bertudung putih.....

ohok2....ehem2......yang mana comel tu......

tahu dalam haty korang mesti cakap yg baju hitam n baju pink putih tu kan.....??....

(prasan gilerrrr)

si gadis comel a.k.a nisa tu yg berbaju cekelat (pic 1)

kalau ingatkan kenangan kita bersama.....paling banyak skali part 1 la kan....

nisa ni slalu ja datang lepakkan diri...seperti di spa murah area pekan

kecil...daerah ehem2....

smbil manjakan diri kat bilik aku...sambil layan buah rambutan, manggis n durian

ramai2.....tapi pic tu dah tak jumpa...sayang betul.....

kita kopek durian dengan sudu......

banyangkan....hahahhaa

last activity (omputeh kauuu)...kita haritu lari dalam guni keliling university kan??... (larat ker????)

xdelah.....LARIAN SIHAT 1 MALAYSIA........ohhoii...baru perasan kekuatan larian kita sama....

so....

adakah....

bilangan...

lemak kita juga sama???....wakkakaka..... (anda buat anda dapat......tetiba)

papepon....i love u so much nisa.....

awak memang kawan yang terbaik.....harap kita kekal kawan sampai saya jadi datin dan

isteri kepada datuk........amin3...hihihihih

4 comments:

Anonymous said...

tudiaa..pic aku zaman bla tuh..haha

azie ismail said...

hahahha....ayu....

tu semua pic masa kita part 1....

hitam gilerrrrr

Anonymous said...

hitam???? hahaha..masa tu xpakai krim lg..haha

azie ismail said...

dak la....tyme tu xtaw g nk perabeh duit PT cmnaaa