Thursday, April 5, 2012

sedih rasanya nak cerita benda ni....

hem........menitik ayaq mata.....laju ja....macam air hujan jatuh dari celah2 atap

zink..... tup...tup...tup..di tadah pulak dengan timba (baldi)....puk..puk...puk....

dasat bebeno bunyinya kan....nampak sangat la sedih tuuuu.....wakakka

rupa-rupanya.....dah last sem dah aku ni ha........ xdak apa berubahan dari mula masuk

sampai nak habis ni haa....kalau pokok bunga raya mak cik sebelah umah dah

tua....hampir-hampir beranak pinak.....berbatang tua dah pon....

nangka atas bukit sampai dah berjuta kali berbuah....aku???

dok pendek tu jaaa.......berat ja kadang-kadang naik...kadang-kadang turun.... ya ka??

naik tak penah turun kooot....hihihihi

sebenarnya....memang sedih teramat sangat ni.... last sem maknanyan lepas ni...

tinggal dah semua kengkawan..... walaupon x berapa nak ramai......and tak ada LELAKI...

ulaaanggg....TAK ADA LELAKI (kesian betul).....aku cukup happy...enjoy jugak la.... dekat campus life ni....

macam masak gulai......aku ni gulai....korang-korang semua penyedap rasa...

koranglah garam.....koranglah....santan....koranglah rempah.....daun

kari...minyak...bawang.....kulit kayu manis...seeeeeeeeeeeeemualah.....

bila bersatu tu sedap ja rasakan.....

zup!!!.....telan ayaq liur....(lama ngat x makan gulai)....

kenangan kita sama-sama....MESTI.....(x wajib...sunat jeee)....sunat untuk di ingat...

hihihi...dak2.....wajib mesti slalu ingt.....lama dah bersama...

kalau kawen ni mau dah 4 orang anak..... :)

untuk menghargai semua kengkawan......azie akan adakan slot

"SEHARI BERSAMAMU"


sehari akan dipilih untuk seorang kawan....azie akan cita pasal dya seorang ja dalam blog ni.....

tak da "bias" semua akan dapat.....acecey...POYO la kau!!...ya, mmg poyo pon....siap

gedik2 lagi nie......

tak sabar nak imbau kembali kenangan kita semua sama2....

harap...anda-anda prihatin....hihihihi.... (sok...sok.....amik tisu lap inguss)

azie mula dengan......

(klik nama untuk tengok FB gadis2 gojes nieee)

1) Nisa

2) Ella

3) Ija

4) Ira

5) Naz

6) Ina

7) Una

8) Roha

9) Aya

10) Ima

11) Arah

12) Ien

13) Iz

14) Najha

15) Ama

16) Ila

17) Ida

18) Fie

19) Zura

20) Uji

21) Ekin

kalau tak ada link tu maknanya FB mereka tidak diketemui....heeeeeeeeeee

nape???...hairan??....yaa...yaaa...pasti anda hairan kan....

tapi rasanya tak perlu hairanlah...memang kenyataan kelas semua perempuan jeeeee

nasib2...hihihihi

tunggu giliran akan di hapdate kenangan2 dari part 1 "sehari bersamamu"



paling tak hairan skali saya lah....budak no 21...wakakakka....tak hairan tak da

lelaki dalam kelas pon....janji ada lecturer encem....nama dya ENCIK.....ENCIK....

ENCIK BARU JE KAWEN TU...hihihhihi

ya....anda...anda semua memang gojes2....

No comments: