Saturday, June 16, 2012

semakin dekat sebenarnya semakin jauh

semakin dekat sebenarnya semakin jauh...

semakin dekat dengan exam...semakin dekat dgn 3 tahun belajar....sebenarnya semkin menjauhkan kita....


pejam celik - pejam celik (sem ni pejam sat ja...celik yang lebih - assignmnet

BANYAK
)..dah dekat 3 tahun kita study sama2...

14 JUNE 2012 MALAM PRA GRADUAN (MPG) FACULTY PENGURUSAN PERNIAGAAN..... selalunya

tengok senior - senior ja...sem ni kita sendiri yang rasa....memang cepat masa berlalu kan....

ada yang dah kenal sangat2 and ada yang belom sempat kenal rapat pun..papepon dalam tempoh 3 tahun yang singkat ni.....Alhamdulillah, best kenal korang2 semua....macam2 kerenah....hihihihi~~

harap kita still lagi rapat walaupon kita akan semakin jauh :(

sedey pulak rasa.... nanti nak gurau dengan sapa dahhh... :(

nak gado2 dengan sapa dah.... :(

yang penting nak manja-manja dengan sapa dahhhhh :(



ehehhee...awat la cek nmpk berisi sangat tuuue..... harap malam ni buang la semua2 rasa tak puas hati yang penah ada antara kita semua... biasala klu ada salah faham sikit2....maafkanlah....biasala klu ada gado sikit2 tu..mana ada orang yg sentiasa rasa bahagia kan.... :)
macam dalam gambar nie...tengok semua senyum ikhlas jaa.... :)

pijah >> azie paling suka gado ngan pijah kan....sorieee....bukan apa saja nk manja2...nanti kalau dah jauh mesti rindu annn..

muni>>> hot mama....hehe.... cepat la dapat baby.... dapatkan anak buah pertama untuk kelas kita...hihihi....muni lepas dah berkahwin macam datin...

sella>> macam artis hong kong...pijah yg cakap...hehe....tai memang coooomel sangat2...suka anting2 sella.... :)

nisah>> oh..my "kembar" .... dia kuar lmbt sehari sebab tu dia putih...hehe... masa part 1 banyak kenangan kita sama2...makan durian dalam bilik... :)

yan>> yan baru ja masuk dalam kelas azie kan...tapi kita 2 pun kerap gadoo....gado2 manja.....kan2... azie paling suka denagr suara yan.....tambah2 time present...macam cekgu tadika...hihihi..

cik nab..siti...najha...diana>> memang kita x berapa rapat sangat tai best dapat kenal korang :)

nazrah>>> ehm... si "DATIN"...suka sangat shoping....hehe...

sari>>> adik aku cakap hang paling lawa..hehe...anak mami penang..muka cam cina...cakap melerettt.....pekat baghangg....hehehe





4 couples....ha...ingt senang ka nk couple sampai 4 orang....aihhaii.....agak2 bley jadi madu dak??..hehe
teman dikala susah-senang...
teman yang memang sekepala.....4 kepala bergabung menjadi 1 kepala...memang besar kepala la...hihihi.... kami geng suka makan :)
terima kasih sebab banyak tolong... nanti kalau dah jauh...jangan lupa na... :)

disamping lecturer terSAYANG....



with miss wahida....lecturer HRM masa part 5...ahahha.... dia sangat islamic slumberr...comey kan...... berbaju jubah...bertudung oren kemerahan.. :)



with Puan Hanisah....lecturer yang sempoi....x penah lekang dengan senyuman...

sebab tu wajah dia manis jaa..... x mkn usia pun...macam student ja kan...

sejak pakai cermin mata baru....makin kelihatan muda....hehehehehehe

berbaju and bertudung biru....hehhe..sangat comey...geram aihh!!



hahahhaa...Puan Nora..jangan kata apa....yang ni memang super duper terBAEKK...

memang sempoi..baik....slumber....semua ada la...jiwa memahami....



Puan Nisak.... puan yang pandai bercerita...semangat kalau bercerita....suka bila puan menggayakan sifat seseorang student...hehe..memang menjadi..

disamping KAWAN x sekelas tapi tersayang jugak..hehehehe



with cik bella kuasa 2....haha....2,2 nama bella...

kawan lama dah cuma baru semlam jadi kawan dekat fesbuk....setelah hamir 3 tahun kenal....hehehehehhe



hem......dgn cik gojess..... anak cik mael...

kawan untuk kami gado2....hehehe...

besok kalau dah jauh tak taw dah nak gado ngan sapa... :(

oh,yana....i love u...



with housemate and the geng yang tersayang....

lama sangat x jumpa....lama sangat x contact.....

rindu sangat.....nanti klu dah jauh....lagi rindu...

hemm..... terima kaseh sebab jadi kawan yang baik selama kita-kita kenal. dalam tempoh 3 tahun yang singkat ni kalau ada buat salah maafkan na.... :(

halalkan apa yang terambil... :(

kalau ada yang nak kawen ka...nk bertunang ka....bgtaw na.....

yang nk bercouple pon gtaw la jugak....hehehehe

papepon...korang sangat best.....

aih....xtahu pulak...

masa kuar result STPM x g amik pun....

masa isi UPU, org lain yg isi....

masa pilih kos....org lain yg pilihkan...

masa dapat u x sangka pun dapat UiTM SRI ISKANDAR...

masa masuk u.. org lain yang isikan borang n kemaskan beg..

masa dapat kawan X SANGKA DAPAT KAWAN BEST MACAM KORANG....

thanks.... saya pasti akan merindui anda2 sekalian...

"Bukan poyo tapi ikhlas"..heheeeeee

GOOD LUCK utk final exam ... :)

doa agar semua dapat mengejar cita2 lepas habis nanti....aminn..

insyaAllah ada rezeki BULAN 10 kita jumpa lagi :)


utk yang xda.....nnt azie godek2 pic lain na..... ada yg balik awal sebab keletihan... xpa...ada masa lagi :)

No comments: