Tuesday, February 25, 2014

Hanya aku...

Hanya Aku..... macam tajuk lagu hyper act tu kan.....
tapi ni bukannya soal CINTA.... (ada sikit ja kot).....

Antara X-HOUSEMATE aku masa study dulu....cuma aku ja yg masih "single"....aiyakkk

kalau setakat da kawen x apa...ni siap dah ada anak.......x boleh jadi ni.....hehe

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bila hati dah pernah dilukai kita pun dah semakin malas nak layan hal2 remeh2 tu......tumpu kerja...

yupp...betul~!.... bila kita wat xtaw and bila kita redha dengan ujian yg lepas....(disakiti)...MR Right akan muncul...percayalahhhh...

Myb My Mr Right dalam perjalanan....InsyaAllah....

No comments: