Thursday, April 24, 2014

Saat dinanti..... Cik Tunang Orang !!

Alhamdulillah.....

First Day kenal x sangka DIA orangnya......
Boss punya angkara buat dia jatuh cinta (katanya~~)

memang la agak terpengun......mata buka luas...mulut ternganga bila tengok dia present masa dalam meeting...

tapi xtau pulak dia la orangnya yg dalam FB!...dan dialah orgnya yang dalam EMAIL....

kadang2 cinta tu hadir secara kebetulan dan x disangka.....

Alhamdulillah...kini bergelar cik tunang...

Lama jugak kami berkawan secara sorok2.....hehe...sorry kawan2 yeeeeee..... terperanjat kan masa kami nak bertunang....

Alhamdulillah...budi pekerti dan tutur bicara dia sangat senang :)

Jom layan pic sat.....

Sya memang ANTI PINK!

ini CIK TUNANG SAYA PUNYA KEJA..... PINK!...OHHH...hehe

x sangka...saya pakai pink ...ewww...~~...hehe


ni dia.....semua hantaran buat sendiri..... sangat puas hati...
memang x pandai...xda skill... tapi best!.... terasa sangat happy kenduri tu hasil tangan kita sendiri....

dalam xmau pink...siap beli cadar PINK Hokayyyyy!...sebab uncle kedai tu turunkan harga kaw2 punya.....
ni buat sendiri jugak....hihi


persediaan...acececy....x sangka!.... thanks cik tunang... :)
ahahaha....ni hantaran sebelah cik tunang saye.....
hakhakhak...kan dah terkenaaa......saya bagi dia tema pink!....
kena p bli dekat kedai warna pink...
kesian dia....sorry awak....

family sebelah cik tunang plus kak2 opis yang comel2 belaka.....
mana cik tunang saya??.. pilih2..hehe
bakal mak mertua sayaaaaaaaaa........sangat ayu orangnyaa
macam ni perasaan rupanya ya.....
sangat la ketaq!..... menggeletar jari....
oh!...ku pikirin jari kiri...rupanya kanan...ahhahaha
sebelum tunang kami sukat jari kiri...so, jari kiri lebih kecil dari jari kanan...
hari bertunang tu masa nk sarung mak ngah ckp jari kanan....
so, berlaku perubahan saiz disitu...
tu yang tergelak2 sbb jari x muat...ehhehehe
Finally!...taraaaaaaaaaaaa...masuk pun!..hehehehe

* majlis ni x sebesar mana pun..... sebab ahli keluarga saya ramai sebab tu jari meriah sket kot...

cik tunang i love you...

thanks for everything ya.....

No comments: